neštěstí

neštěstí

Anotace: Tenhle svět není pro mě hoden...

Sbírka: básničky

Procházím se neobutá,
Hlava moje nebývala dutá.
Jedna věc je ovšem jistá,
Nejsem rozený optimsta.
Svět mě bolí čím dál více,
Nezvládají moje plíce.
Osudová rána,
je tu brzy z rána.
Otevírám oči,
Můj svět se už netočí.
Hlava už se vzdala,
Myšlenkami vdala.
Vdala se ďáblovi,
Kdo je víc.
Víc vám už nepoví,
Už není nic.
Začíná mi blouznění,
Svět je velké souznění.
Autor H.e.ll., 29.04.2010
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Mareritt, 4LJFilip, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí