změna

změna

Anotace: ab

Změna

Ve čtyřech stěnách reality
bojuji s problémem kauzality
chtěje se dopátrat příčiny.
Proč zprávy nemají informaci?
Proč charakter podléhá deformaci?
Proč se mi hnusí noviny?

Lžu si sám sobě do kapes
když nechci běhat jako pes
za kostí jež mi házejí?
Mýlím se až tak ukrutně
a vadí to fakt už jenom mě
že bezhlavě „ na hlavu“ sázejí?

Lásko má řekni mi kudy dál
včera jsem běžel, dneska stál
a zítra to vypadá na draka…
s odletem do země pohody
zas čekám na modré pondělí
chybí mi kouzelné abraka…

Lásko ty jsi fakt jediná
která se vždy jen usmívá
nad mými krůčky do sebe.
Dýchám už jenom pro tebe
Autor trentatre, 30.04.2010
Přečteno 237x
Tipy 5
Poslední tipující: Sima, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tahle je skvostná...ST

02.05.2010 18:16:00 | Sima

To je ale pěkný..

30.04.2010 13:46:00 | Květka Š.

Krásná,líbí.

30.04.2010 10:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí