v procesu...

v procesu...

Anotace: život za životem...

ve zvířeném hejnu sardinek
jednoty mezi nebem a zemí
s okem na dlani
prosívám místa
časy i okolnosti
za poznáním
tvé osobnosti…

na zničených strukturách polí
pomocí elektromagnetických otřesů
odkrývám smazané stopy
tvé přítomnosti…

sejdeme se na místě
telurgických sil
tam se usadíš
na mých základech z trilitonů
jako mešita Al Aksá
a v nové době
změníš mé vibrace
z živočicha na člověka
k vnitřnímu klidu harmonie…

ve světě rarit
plném bipolarit
má těkavá duše
co nerozumí vesmírné existenci
ani sama sobě
získává v Tobě zkušenosti
k moudrosti a porozumění
protože Ty jsi skutečností všeho
jedině Ty má Lásko jsi
Neutrální…
Autor enigman, 30.04.2010
Přečteno 318x
Tipy 37
Poslední tipující: Churry, pejrak, isisleo, Jana M., zelená víla, hašlerka, Juraj Hrom, zenge, sophia92, Actafool, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)..prostě koloběh..

03.05.2010 22:44:00 | isisleo

uf.. to je ale " fyzično " duševní..

02.05.2010 20:01:00 | zelená víla

klaním se..ST!

01.05.2010 19:34:00 | hašlerka

to namá chybu ST!

30.04.2010 15:19:00 | xoxoxo

Krásná přednáška z fyziky,ještě mi tam schází...performace,dilatace a nivelace...ale možná,že jsem to zaměření v tom zapálení přehlédla.:)

30.04.2010 10:57:00 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí