Když už

Když už

Anotace: i...

Když už i polibky do vlasů,
ztraceně táhnou spolu s tmavými mračny,
a já vrátím se zpět do časů,
sítí co se spřáhnou a citu co je tak lačný.

Když už i vážky na dlaních,
teskně mrznou, slunce je nehřeje víc.
A smutek Tvůj na skráních,
ozvěnou něžnou, vyje teskně na měsíc.

Když už i jiskry zraků,
dohoří v překvapení, což však čekat se dalo,
a v litanii chladných mraků,
v jejich slzách potopeni, mlčíme o tom, co se stalo.

Když už i slova i celé věty,
zachutnají pelyňkem, co jsme spolu trhávali,
a místo sběru pošlapeme tyto květy,
láska mizí s úplňkem a my, už mu zamávali.

Pak popřu pouta, půjdu dál,
a poslední polibek co do vlasů jsi dal,
po plátcích puklých poupat jabloní,
pohybem ti pošlu zpět, ikdyž to zabolí.
Autor Markéta G., 30.04.2010
Přečteno 291x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, j.c., jedam, jaroslava anna, carodejka, Radek.oslov.Šafárik, labuť, blue, enigman, Actafool, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásná...*:)

29.05.2010 09:10:00 | PIPSQUEAK

...vyznání lásky, která nekončí...
***
Jiří senior

04.05.2010 20:26:00 | j.c.

krasna i smutná jako život

02.05.2010 12:19:00 | Radek.oslov.Šafárik

super básnička :) moc se mi líbí :)
je taková vymazlená, pěkná kouzelná, i bolestná, je v ní všechno!

30.04.2010 23:04:00 | blue

tak už...

30.04.2010 18:53:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí