JAWA ČZ

JAWA ČZ

Anotace: ab

JAWA ČZ

Na křivky oblé ze všech stran
Ještě dnes s chutí vzpomínám
Na letní vánek ve vlasech

Na vůni tvého motoru
Ve kterém měl jsem oporu
Zapomenout už nedá se

A tak tě hledám na servrech
Sám zavřený ve čtyřech zdech
Možná, že je to řešení

Má lásko rudá dvoukolá
Ač život mne semlel dokola
Některé věci se nezmění
Autor trentatre, 30.04.2010
Přečteno 220x
Tipy 5
Poslední tipující: Lorraine, Sima, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska stokrát jinak... povedená...

02.05.2010 18:15:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí