A JAKO HAVRAN.....

A JAKO HAVRAN.....

Anotace: Dalši variace na dobrého autora

Ukrajuji svoje doteky
snímám černou temnotu
nevšední návraty
hledajíc tesknotu

Tisíce prázdných sluncí
mraku bezpočet
co se ti vrací
až probudí se svět

A JAKO HAVRAN ...
ROZEVŘEL SVÁ ČERNA KŘÍDLA.....

Ukradne své pocity
z vlastních slov co znějí
mlčenlivé záplaty
nikdy nedoznějí

Proč něco končí
jak uzavřený svazek vět
vteřiny zvenčí
zkoušet je ale obracet

A JAKO HAVRAN....
ROZEVŘEL SVÁ ČERNÁ KŘÍDLA.....

A Jako balvan
vteřina co ztichla

A Jako Havran
Rozevřel
svá černá křídla
A jako svět
ztrácel
láska co pravě umřela
aby pak zrodila

TA KŘÍDLA CO ODEMKNOU SVĚT.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 01.05.2010
Přečteno 755x
Tipy 26
Poslední tipující: Mbonita, labuť, Psavec, Tomáš Přidal, PIPSQUEAK, hašlerka, Javavia, Satha, borůfkovej shit., Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

01.05.2010 21:24:00 | PIPSQUEAK

Pěkně napsaná

01.05.2010 21:06:00 | Javavia

Do jasu slunce ...
ST

01.05.2010 18:35:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí