Island

Island

Anotace: ab

Island

Až zítra dostanu od sluníčka
Svou dávku denní štědrosti
Jen zavřu oči a skrze víčka
Přijmu tu sílu s radostí

A pak se stane to co se má
K slunci se odrazí energie
Která je ze mě a je jen má
Která je znamením že se žije

Duše je sluncem každého z nás
Někdo má jasno a jiný ne
Někomu chmury přelomí vaz
Život tu zůstane dokud to jde

Až zítra rozsvítí budu tu stát
Je to mé přání - nekonečné
Chci slunci ze země zprávičku dát
Prosím tě nezhasni – teď ještě ne…
Autor trentatre, 02.05.2010
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, BARBYE, Sima, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně psané, snad si to slunce vezme také k srdci..

03.05.2010 14:35:00 | BARBYE

pěkná...

02.05.2010 18:14:00 | Sima

Pěkná,pěkné rýmy,hezky ladí.Líbí.

02.05.2010 10:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí