Za zavřenými dveřmi

Za zavřenými dveřmi

Anotace: strach!

Za zavřenými dveřmi ukrytá
-bojíc se tmy
schovaná do ticha

V myšlenkách rodí se
plíživé nápady
zabránit chytnout se
do vlastní návnady

Bušení srdce v rytmu valčíku
rozezní v paměti strašlivou vzpomínku
Zamykám klapku na dva západy
upadám ve strachu do tíživé nálady.

...strach jméno má....
Po nocích za dveřmi přespává!
Autor Dekadence, 02.05.2010
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Dygi, jiljovský, Maranatha, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí