Přesto přijď

Přesto přijď

Anotace: ...

Už dávno nemám hvězdy na očích,
a myšlenkám okovy vzaly let.
Bláznivá radost se ztratila,
spolu se zmírajícím snem.

Pocit když karty se najednou otočí,
a kapka zla zbarvila mi ret.
Stará jistota se nyní vrátila,
znova hrdě kráčím dnem.

Hudba ztichla, kolotoč se netočí,
a zmizel jeden kabaret,
abych v divadlo se vrátila,
dala šanci dalším lstem.

Hvězdný prach do zraků nevkročí,
smíchal se s popelem cigaret.
Dar být láskou opilá,
je pryč, jen já tu jsem.

Silou držím se na úbočí,
šance co chvíli se skutálet.
Naděje ta je bílá,
pode mnou však černá zem.

Vezmu v ruce tužku na obočí,
a na papír ukradený z toalet,
píši: Nejsem tvoje milá,
ale přijď teď ke mně sem.
Autor Markéta G., 04.05.2010
Přečteno 298x
Tipy 22
Poslední tipující: jitka.svobodova, Kapka, PIPSQUEAK, Actafool, Zorenka Ježková, Patrik Mališ, CRASH, Eru Alonnar, Psavec, labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joj,tohle se mi četlo moc dobře!Moc pěkné,jen tak dál:o))

12.05.2010 00:27:00 | Patrik Mališ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí