Terezčino dilema

Terezčino dilema

Anotace: ab

Terezčino dilema


Jedna noha do nohávu
Druhá noha taky tam
Ruce strčím do rukávů
Ale hlavu? Kam tu dám?

Jedna lžička za tatínka
A ty další moje jsou
O hlavě však nikde zmínka
Mě snad z toho odnesou

Tak se trápím, kudy na ní
Na cos mi ji Pane spích?
Máma jí má stále v dlaních
A táta zas v oblacích

A tak strčím pod čepici
Co mi z hlavy pramení
Myšlenky a bujnou kštici
Symboly a znamení
Autor trentatre, 05.05.2010
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Divoženka1, Kara Lee Exl, Květka Š., NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prímová říkanka,líbí...

08.05.2010 17:36:00 | Květka Š.

silná, půvabná a přitom tak zvlaštně melancholická! Krásně napsaná a přitom tak neštastná.

05.05.2010 08:24:00 | SuperJoe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí