Nic není tak, jak by se zdálo

Nic není tak, jak by se zdálo

Anotace: písňový text

Nic není tak, jak by se zdálo

I.
Nedotýkám se slunce a přesto, je mi teplo.
Nebrzdila jsem nic, a přesto se to vleklo.
Nenapsala jsem řádku a papír, přesto byl plný.

Neřekla jsem slovo, a přesto bylo mě slyšet.
Nekoupila jsem si štěstí, a přesto přišel mi účet.
Nefoukal vítr, a přesto byly vlny.

R:
Nic není tak, jak by se zdálo.
Chceme hodně a máme málo.
Anebo naopak…
..nesněžilo a přesto sněhu naválo,
… tak.

II.
Chtěla jsem dvě jablka a mám dva pomeranče,
Usnula jsem vleže a probudila se vtanče.
Měla jsem tři přání a zatím tři musím splnit.

Na nebi nejsou mraky, tak se ptám, z čeho prší?
Vesnice v nížině a stejně má návrší.
Horská krajina ne, a ne se zvlnit.

R:
Nic není tak, jak by se zdálo.
Chceme hodně a máme málo.
Anebo naopak…
..nesněžilo a přesto sněhu naválo,
… tak.

Mezihra

R:
Nic není tak, jak by se zdálo.
Chceme hodně a máme málo.
Anebo naopak…
..nesněžilo a přesto sněhu naválo,
… tak.
Autor patrikus, 05.05.2010
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Beskydka, Malá Lucije, Zasr. romantik, CULIKATÁ, Miroslav Možný, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda, že to nemůžeš doprovodit hudbou, abychom i slyšeli, co nás čeká :o))!

06.05.2010 10:27:00 | Zasr. romantik

skvělý

05.05.2010 13:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí