Rozum kontra úd 1.

Rozum kontra úd 1.

Anotace: Tato stroha basen popisuje rozkol mezi rozumem a udem. Mlady muz touzici po prave lasce, ale zaroven veden pudy, rozhodujici se, zda-li pockat na svou pravou lasku. Nebo soulozit se slecnami ,ktere mu krome fyzicke schranky nic nerikaji.

Sbírka: kolosální chaos

Tento víkend v sobotu.
Nebudu sekat dobrotu.
Úd mi velí bodej si,
ale rozum počkej si.

Pravá láska na tebe někde čeká.
Najdu ji?
Tahle slečna je sexy určitě krásně heká.
mám s ní strávit noc?
Ne jen pravá láska má kouzelnou moc.

Láska i hory přenáší.
,ale než ji najdu, kolik odříkání to obnáší.
Stojí to vše za to?
Nebo jinak stojí mi, tak vlítnout na to?
já nevydržím čekat.
Jsem muž a musím šukat.

Proč to musím řešit.
Není lepší neřešit a hřešit?

Ne to není, jen s tou pravou dosáhneš uspokojení.

V sobotu budu chytřejší kdo z vás je silnější!
Autor Postpropoezista, 05.05.2010
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí