Letící tůr

Letící tůr

Anotace: Bez popisu

Jsem slepice obecná.
Jediná slepice
co z kurníku vylétla.
Haha! Velká hvězda!

Slípky mě zavrhly
kohout pláče že mu chybím.
Jsem na cestě po nebesích
a šťastnou mě všeci vidí.

V kurníku už nemám domov
a do nebes nepatřím
Že slepice nelétají
každé malé dítě ví...
Autor Thesssinka, 05.05.2010
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, Zorenka Ježková, Chancer, stravla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jasná super star
ST

05.05.2010 19:06:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí