Děvka

Děvka

Anotace: ...

Měsíc se odráží
v jeho stáří
Na hlavním nádraží
se s děvkou páří

V očích mu září
děsivý pentagram
V měsíční záři
řve – dík vzpomínkám

Na duši má
krátery měsíční
A jeho máma
když se nalíčí

vypadá jako ta
děvka co mrdá!
Hm…Realita
bývá dost tvrdá
Autor Chašmodský, 05.05.2010
Přečteno 254x
Tipy 12
Poslední tipující: Charibeja, Fighting Dreamer, Izza, ilona, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, aeshna, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí