Cestou, necestou...

Cestou, necestou...

Anotace: ...

A čas se zastavil
Blackout se dostavil
Žádná záře
Žádné tváře
Jen temnotemná tma
A ty v ní kráčíš sám
Cestou, necestou
Tmou, netmou
Životem, smrtí
Neexistující lampou štěstí
A na hlavu ti ještě prší

Někdo to fajně rozehrál
Tu hru znavou život
Jen zapomněl na Černého Petra - Smrt
Všechno to nedomyslel pitomec
Cestou, necestou
Tmou, netmou
Životem, smrtí
Mlýnské kameny
Stejnak dál mě drtí

Popel v prach
Se obrátí
Věci minulé
Už se nevrátí
Cestou, necestou
Tmou, netmou
Životem, smrtí
Stejnak sme všichni ovce
Krmeni hnusnou směsí
Autor JohnyD., 05.05.2010
Přečteno 349x
Tipy 23
Poslední tipující: Cassée Moteur, Slup, jakubisko, 666 Idiot MCR, Patrik Mališ, ta.cupka, Jiná, Chancer, Květka Š., Niky88, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Soulas!Kdyby jsme byli jen ovce,jak často ze sebe děláme ještě blbce

08.05.2010 23:18:00 | ta.cupka

annuska, jsem rád že se líbí :-[

05.05.2010 22:26:00 | JohnyD.

miluju ty tvoje depresivní atmosféry xP

05.05.2010 22:10:00 | annuska

hm...otevřela jsem kometáře, a chtěla něco napsat...ale pak mě nějak nenapadlo co. snad jen...jo s tou směsí ses trefil teda :D

05.05.2010 20:59:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí