*/-*/*/*

*/-*/*/*

Anotace: */*/*/*

Nikdo ti nikdo neřekl, jak začít
řekli ti jen, začni

Nikdy ti nikdo neřekl jak se smát na svět
řekli ti jen, směj se

Zmatená včelko přestaň poletovat,
polož tu láhev a zastav se
pro nic na světě nestojí se přetvařovat,
pokud to nikdo neudělá - pohlaď se

Hodné holky se prý dostanou do nebe
a ty zlé, prý zase všude

Hodné holky si v životě nic neužijí
a ty zlé nikdo doopravdy nechce

Tak už přestaň škytat rosničko,
zvedni tělo a pohleď na horu
pro každého svítí sluníčko,
a to není žádná věc názoru

Nepovím ti, jak je nový start těžký
mohu tě však držet za ruku
Autor Dawe-Ag, 06.05.2010
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká, pohladila

06.05.2010 22:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí