Je čas žít

Je čas žít

Anotace: co takhle se radovat z maličkostí kolem nás.. :)

Mladičká tráva sklání se v hedvábném větru..
jak rozsypaná káva tvoří,
tuhle větu a mé jméno je jaro..,haló lidi já už kvetu.

Všude se tvoří a všude se probouzí to co dlouho spalo,
vrací se barvy a vrací se i život..
Už je pryč temná zima, tak stávejte však pomalu a jemně,
všichni cítí jak bije srdce matky, naší drahé matky Země.

Tak jako příroda začne znovu s čistým plátnem,
tak i my lidi.., by jsme měli nechat minulost minulostí.
Je tady jaro.., ta prvotní síla, je čas začít být..
je čas zapomenout, je čas začít znovu žít.

Každý z nás je jako květina co ráda se směje,
jak zdraví a vysoký svobodný strom..
Jsme jenom lidi co dělají chyby,
a právě proto berme si přírodu za náš vzor.

Dychtiví vánek proplouvá pod paprsky žlutého slunce,
človíčku zvedni se, je už čas..
Najdi svůj smysl, ukaž že máš proč tu být,
človíčku zvedni se, už je čas jít.

Není to začátek brzkého konce,
no a přec kdyby, čeho se bojíš..
Je čas ukázat matce matičce, že za život v její náruči stojíš.
Autor JakobaA, 07.05.2010
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí