Číslo na ruce

Číslo na ruce

Anotace: Vstávám odpoledne s kocovinou, z noční výpravy. Oči číslo na ruce spočinou...

Vstávám odpoledne s kocovinou,
z noční výpravy.
Oči číslo na ruce spočinou.
Nejde mi do hlavy,
vzpomenout si nemůžu
na dívku, co ho tam napsala,
co to bylo za můzu?
Pěkně napsané, u mě pochvala,
v osmičce vidím její boky,
v jedničce její úsměv,
v trojce její pohled hluboký.
Skvěle napsáno, vkusně.
Hodinu trvá, než si vzpomenu,
kdybych se ztratil (byl jsem moc)
napsal jsem si číslo na Zdenu.
Bojím se, za chvíli další noc...
Autor Jeronym., 08.05.2010
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí