Život

Život

Anotace: Život jde dál a nekončí vždy, když si to my myslíme...

Smutek je jen jedna z cest,
kterými musí život vést,
ne každá květina musí kvést,
já chtěl bych Tě na rukou nést.

Až budu navštěvovat jiné síně,
až budu spávat v cizím klíně,
své hrdlo nebudu smáčet ve víně,
snad zažiju opět krásné chvíle.

Dám i měšec zlata,
pro lásku která tápá,
pro teplo které sálá,
pro duši co má ráda.

Jen málo stačí někdy k tomu,
by štěstí vstoupilo do mého domu,
snad někdy dojdu k tomu zlomu,
kdy lásku dám – teď nevím komu.
Autor štěky, 08.05.2010
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucie Luu K, hauskaa, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek trochu rozpačitý, konec parádní. Můj názor. T

08.05.2010 21:41:00 | hauskaa

Děkuju za povzbuzení :)

08.05.2010 21:39:00 | štěky

Jednou určitě k tomu zlomu dojdeš,nebóój-možná už čeká někde opodál:-))

08.05.2010 20:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí