Neděle...

Neděle...

Anotace: konec víkendu...

Za setmění v neděli,
lidé se tiše vracejí.
Po krásném víkendu,
jedou zpět s nadějí.
Jedou domů a nic,
nic se nemění.
A co za týden,
nepřemýšlím raději.
Neděle jsou dny,
co beznadějně ladějí.
S víkendy.
S horšími se loučí snadněji.
Stejně však po týdnu školních hrátek.
Radostně kývnu, těším se na pátek!
Autor Richie12, 09.05.2010
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí