Konec světa (rapový text)

Konec světa (rapový text)

Anotace: Rapový text na námět konce světa 1212, avšak brán jako pozitivní podmět pro to si užívat každého okamžiku života.

Konec světa příjde,

do té kruté doby,

Ať ti všechno výje.

Kup třeba boby,

než ta chvíle příjde,

hraj třeba pogy.



Nemysli dopředu,

přítomností žíj.

Nesmysly provedu,

vem s sebou kýj.

Zápas projedu,

nepřítele zbíj.



Zdá se ti to málo,

to máš teda pech.

Nejseš tu na stálo,

tak těch řečí nech.



Všechno jednou skončí,

užívej si víc.

Otevři oči,

nezůstane nic.



Život máš abys žil,

skus si ho užívat.

Ne, abys snil,

skus nejen přežívat.

Najdi si cíl,

abys tu byl.



Život si užívej,

nemysli nazítra.

Holku objímej,

už skáče jiskra.

Načas nedívej,

desátá třískla.



Hodně se usmívej,

málo se mrač.

Ne mě nekoukej,

ja jsem rváč.



S životem se peru,

Pořád vyhrává.

Prohru beru,

můj čas nastává.



Já totiž pochopil,

nemá to cenu.

Zájem projevil

o bezva ženu.



Všechno jednou skončí,

užívej si víc.

Otevři oči,

nezůstane nic.



S životem se peru,

Pořád vyhrává.

Prohru beru,

můj čas nastává.



Já totiž pochopil,

nemá to cenu.

Zájem projevil



o bezva ženu.

S ní si užívám

krásné chvíle.

Občas přežívám

méně milé.



Přezto jsem spokojen,

neřeším co bude.

S ní budu propojen,

dokud to pujde.



Všechno jednou skončí,

užívej si víc.

Otevři oči,

nezůstane nic.



Život máš abys žil,

skus si ho užívat.

Ne, abys snil,

skus nejen přežívat.

Najdi si cíl,

abys tu byl.



Život si užívej,

nemysli nazítra.

Holku objímej,

už skáče jiskra.

Načas nedívej,

desátá třískla.



Hodně se usmívej,

málo se mrač.

Ne mě nekoukej,

ja jsem rváč.



Tak se poper,

jeden život máš.

Ať seš hoper,

nebo satanáš.



Bav se co můžeš,

dělej co tě baví.

Nudou neumřeš,

to je hlavní.
Autor qwert, 11.05.2010
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí