Nekupuji - Neprodávám - Nechci vyměnit

Nekupuji - Neprodávám - Nechci vyměnit

Anotace: tohle nešlo dát jako inzerát .. i když to začínalo tak

Nekupuji
Neprodávám
Nechci vyměnit

Nechci se již
více ani sezMámit

Že nikoho nepotřebuji
je stejná iluze,
jako, že chci s někým žít,
ač je nám spolu
jednou dobře, jindy zle.

Nepodávám inzerát,
Nevím,
co bych s tím

Lásku jsem již (x-krát)potkala,
však jsem i nejsem s ní(m),
(někdo zůstal kamarád,
s někým stěží promluvím)

. . .

Lásku jsem již potkala,
v mém srdci dál si dlí,
dle nálady mi sílu dodává,
neb mám s ní kříž a splín

Budu dál další kousky potkávat,
pokud mi bude dáno dlouze žít,
je dobré, že je láska
někdy krásná, jindy bolavá
učí mě milovat, ale ne lpít

Budu Vás
mé kousky potkávat
naše poutě se
alespoň jednou musí protít

A úkolem každého z nás
dál zůstává
svým jedinečným způsobem
stát se celistvým
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 12.05.2010
Přečteno 356x
Tipy 32
Poslední tipující: Holis, Bíša, Krásná Princezna, divoska_jaja, CORONATION, enigman, PIPSQUEAK, labuť, Psavec, Markéta Hl., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bylo mi řečeno že "lpíT" neni spisovně česky, ale věřím, že mi rozumíte, a kvůli "rýmu" to proto nebudu opravovat

13.05.2010 09:55:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Krásná...*:)

13.05.2010 09:39:00 | PIPSQUEAK

Máš pravdu ST

12.05.2010 21:37:00 | Markéta Hl.

.......každému to občas ustřelí, tohle je napsáno dobře***

12.05.2010 17:01:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí