ČSSD rulezzzzzzzz

ČSSD rulezzzzzzzz

Anotace: Prosim Vás, kdo je hodláte volit, tak to nečtěte. Bo líbit se Vám to nebude. Pro ty, co to číst chtějí ... prosím berte to s humorem a nadsázkou ;)

Jirko, Ty máš sex mozek
šeptá mi Petra do ouška.
Sic pěkná je, ač chytrá málo,
chci jí dělat kolouška.

Dostal jsem já skvělej nápad,
dát vládě nedůvěru.
A tak je teď česká scéna,
i před EU na maděru.

Že prý za to můžu já.
No to jsou mi pomluvy!
Padla vláda mojí vinou?
Chcete dostat do huby?!

Když tak pěkně lehla vláda,
seberme se, hrrr na ně.
Pustíme se se vší vervou
do volební kampaně.

Přehlížím tak pod pódiem
samý starý strejce,
mladý jsou tu vidět jenom
když chtěj házet vejce.

Procházím si v podvečer
stránky svého fejsboka.
Když v tom hle tučný nápis
uhodil mne do oka.

Vejce pro mě v každém městě?
To musí být snad zlej sen.
Lidi rychle zapomínaj,
odložme volby na květen.

"Budeme mít miminko."
Něžně Petra odvětí.
Mi tak hlavou projde myšlenka
na neposkvrněné početí .... :o/

Chtěl jsem na tu mrchu zjevnou
míti krvelačnou zlost.
Cožpak to jde když mi v blogu
složila ódu pro radost?

A tak brzy budu otcem.
To je pěkná novina.
Zrovna jak na zavolanou
zase kampaň začíná.

Na bilboardu s Petrou stojim,
Margaritu v náručí.
Splníme sny našim dětem?
To nikomu neručim!

Zvolíte mě, uvidíte,
opasky si utáhnem.
Radar se nám nelíbí,
však nad Prahou ať stojí hlen! (Kulínského státní knihovna)

Do 3 let jsme bez dluhů,
to je přec reálný cíl.
Že Vám vrátím ELVISE?
To jsem nikdy neslibil!

Topolánek to je trouba,
hlásat "pravdu" veřejnosti.
Stálo ho to koryto.
Poučení znáčné dosti.

Média jsou zaujatá,
proti naší straně.
A tak jsme se usnesli,
že vyse**m se na ně!

Rád bych vzkázal českým masám,
rozhodně ať volí mě!
Naslibuju zlatý tele
a MYSLIM TO UPŘÍMNĚ!!!

:)
Autor Kes, 13.05.2010
Přečteno 402x
Tipy 19
Poslední tipující: Matty09, Zorenka Ježková, James Libustka, Quigleika, carodejka, jjaannee, 6thSun, *whatsoever*, Divoženka1, angelicek, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Juju,vys.rte se na media,já však ne,pro mne jsou denním chlebodárcem:-))

10.09.2010 15:52:00 | Zorenka Ježková

Jsme pro ně jen lůza, jejich práce ...to je hrůza.))

23.07.2010 13:46:00 | carodejka

Milý Aťane. V té básni není ani slůvko lživé. Vše je čisto čistá pravda ;). Tedy ano, je to i z bilboardů :)

13.05.2010 14:52:00 | Kes

Neopsala jsi to z jejich bilboardu??? :)

13.05.2010 14:50:00 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí