pugét chvil

pugét chvil

Anotace: pár chvil s pár písmeny je někdy víc, než cokoli..

v pokoji s lampou, kde do zbytku tónú smyčce
cestou dlouhou okolo srázu z panenských kapradin
s očima jak při západu slunka přivřenýma, upíjím sklu vína
pár oříškú pistácíí, pár tónú v harmonii

není ráno je večer, jsem tu se sny, s představami
projíždím se po iluzi se sklenkou rubínové... Salutte! Múze..
přícházíš, tiše, jako vánek , nevím, jsi tu..? nevidím Tě..
trilek sem, potom tam, šeří se v kraji za oknem

je ticho, myslím uvnitř, v duši, není signál, zamrznutí
znám jej, občas bez zeptání přijde a opanuje sloji
vykrádám pak sám sebe, v přání, v touze, nepropadnout
hudba zní, rubín pláče, pistácie dochází.. adieu monami

...pro nás se časy nezmění, jsme v panoptiku prolínání...
Autor Valemart, 13.05.2010
Přečteno 240x
Tipy 6
Poslední tipující: l'âme, aniger, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná

13.05.2010 18:54:00 | aniger

Tak nějak vypadá zaznamenání okamžiku...

13.05.2010 17:09:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí