Blues pod peřinou věčnosti

Blues pod peřinou věčnosti

Anotace: politika

Nehtama do oblak
vyškrábu se
z těch pijáků
nebes
budu
pít

tvá slova
věčnosti

pod peřinou
co mi oněměla
a nechce říct
kam jsi šel

jako němé jsou
výrazy
lidí
před volbami
slepí jsou
a příliš nemluví

ptám se propisky
proč už dopsala
nechce psát
verše
nehtama do oblak
jsem se dostala
jen inkoust
ten je stále němý

kdo tady rozhodne
když ne my
Autor Jasmin de Paris, 13.05.2010
Přečteno 254x
Tipy 15
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, teď už nikdo, Psavec, enigman, Květka Š., Jiparo, labuť, CULIKATÁ, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí