Válka...

Válka...

Anotace: o válce...o její krutosti...

Všude přítomný pach smrtí,
Kulky, granáty co kosti drtí…
Slzy otců od rodin,
Mnoho proplakaných hodin…
Všude přítomna barva krve,
Milióny podřezaných hrdel,
Mnoho zbytečně padlých mladých lidí,
Mnoho fanatiků, co jen smrt vidí…

Ženy, kterým umírá manžel na poli,
Otec, loučící se, se svou rodinou, předstírajíc že to nebolí…
Děti, co se po nocích o svého tatínka bojí…
Vlny nepřátelských kulek, co se za cílem ženou v roji…

Všechno kvůli hodnotám, co někdo vymyslel,
Všechno kvůli své statní vlajce, svému znaku…
Někdo si prostě usmyslel,
Že si vezme mladého syna, a nechá plakat jeho matku…

Je to válka, co životy nám ničí…
A přesto se snaží tvářit,
Že nás chce chránit...
né nám životy zmařit...
Autor Kamen s.r.o., 14.05.2010
Přečteno 388x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí