Páni s erbem růže

Páni s erbem růže

Anotace: ................

V mlze schovaná silueta hradu Rožmberku
tam skryt je poklad
mocného rodu
Pánů s erbem růže

místo opředené legendami
v Šumavském podhůří
hlubokých lesů

v bílém oblečení
na starém obrazem
Perchta dává znamení
magickou hůlkou
které ten kdo rozluští
nalezne poklad
velké bohatství
pánů s erbem růže

pomalu vyrážím
na hrad
který je pro mě
romantickou vzpomínkou
na dobu dávno mrtvou…
Autor Vlk v rouše, 14.05.2010
Přečteno 266x
Tipy 25
Poslední tipující: enigman, Kubino 2, labuť, Zorenka Ježková, Psavec, hašlerka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Lenullinka, Javavia, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rožumberk je krásný hrad.

14.05.2010 23:37:00 | Psavec

jak je tam krásně... ale nesmíš jet v sezóně

14.05.2010 20:11:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí