Dívej se ....

Dívej se ....

Anotace: ....

Dívej se
...a najdeš v mých očích lásku
protože přehlédnout se nedá ....

Dívej se .....
....a najdeš v mých očích smutek ..
...z nevyspání bývám bledá ....

Dívej se .....
.....ať poznáš,
kdy strach se mi z očí ztratí ....

Dívej se ....
jak šťastná je žena ....
....které se láska vrátí .....

Dívej se .....
....a nikdy nezapomeň
na nic z toho, co uvidíš .....

Díváš se .....vím to ....
....a miluju tě .....to dobře víš .....
Autor pavlis, 14.05.2010
Přečteno 372x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, vodnař, jvacl, Kozoroh 1, jedam, Jiparo, estrellita, janewe, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké

06.08.2022 12:39:32 | Stanislav32

Ač nepatří mi tahle slova,
přec dobře vidí vnitřní zrak
duši, jež, jak brož démantová
do veršů vtělila se tak...

Ač nejsem jejich adresátem,
je nádherné si tohle číst,
takovou Lásku žádným zlatem
zaplatit nelze, tím jsem jist...;o)))

18.08.2012 17:57:24 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí