Stručně a jasně

Stručně a jasně

Anotace: Příběh obyčejného monologu v rámu klasické blbosti...

Je to prostě tak nějak,
že vlastně to
je jak to je takhle, však
by zas mohlo.

Jako v podstatě ale,
úplně skorem když,
ehm, proklatě hele,
nevím co by totiž.

No ono rádoby,
ve zkratce řečeno,
já teď rád bych,
nopřece žeano.

Tedy jaksi takový,
kde jsem to teďka,
abychom si my i vy,
přibližně dneska
rozuměli.
Autor Husky, 15.05.2010
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí