bila terární...

bila terární...

Anotace: ...

díval se na nebe a uvažoval
jestli se někdo nedívá na něj…

točíme se společně
kolem jednoho těžiště
já temný
a ty jasná...

máš oči
ke zkoumání
ústa k mluvení
končetiny potřebné k uchopení
a já se tvářím jako okolní prostředí
abys mne mohla vnímat a utvářet…

podivný jev
zvládám mezihvězdné lety
kvantovou teorii
vyšší matematiku
což je zcela nepodstatné
když mne pošleš někam
na lov zvěře
a sběr kořínků…

co kdybych vychoval krokodýla?
patrně by byl tak chytrý jako já
a třeba by mne naučil páku
i když možná už od něj něco znám
je pravda
že občas dávám
kalhoty do mrazáku
a kořist
do úložáku…

příroda určitě experimentovala
s všelijakými klikyháky X,Y,Z
ale nakonec to smíchala
a vyšlo jí páteřní Í..

tak to jsme my
dokonale
Souměrní…
Autor enigman, 15.05.2010
Přečteno 310x
Tipy 47
Poslední tipující: Juraj Hrom, Churry, floreciente, Actafool, Jana M., páááááááá, Jiří I.Zahradník, isisleo, zelená víla, střelkyně1, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..terárková dohoda..

17.05.2010 20:04:00 | isisleo

jdu se nadechnout.. na vduch, skvělá souměrnost..

16.05.2010 19:41:00 | zelená víla

Pěkné dílko...život je krásný a jednoduchý i ve své složitosti!:)

16.05.2010 16:54:00 | střelkyně1

Taková krása a ještě žádný komentář?
Příroda experimentovala a tvořila -stvořila nám nádhernýho BÁSNÍKA!!!Dík enigmane,je to dokonalý,je to krásný,je to k zamyšlení...

16.05.2010 02:42:00 | pejrak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí