prázdno

prázdno

Anotace: ...

všady jen břehy mírné
a žádný brod
vždyť řek
bez proudu vod
nemůžeš přebrodit

dveře zotvírané
do všelikých stran
znovu otvírám
ač v kapsách
tolik klíčů
že s nimi mohu jen
s těží jíti mám

netřeba mi odemykat
spíše zvykat

místo prázdnoty plnost
místo plnosti prázdno
Autor radexk, 15.05.2010
Přečteno 202x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, maliska, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí