Den ticha

Den ticha

Anotace: ...

Uděláme si den ticha
souhlasíš?

Přeji si, abys dnešní den vyfotil
fotka se ztratí, ale vůně přístroje zůstane
na tvých prstech
Vypiju ji

Je to, jako když vytáhneš špunt
- mlasknutí a pak úleva
a ticho
a to, co cítím, je pád Ikara
do šálku vlažné kávy

Potkala jsem anděla
podal mi špendlík na roztrženou sukni
a vystoupil z tramvaje
(tohle ti vyprávím očima
chci sledovat, jak žasneš)

Přijímám pozvání na večeři
Sněz mne, prosím
Autor Sapfó, 15.05.2010
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí