* A přece se točí!

* A přece se točí!

Však někdy,
když mají dětičky náladu
dívají se na králíčky zezadu.

Na zlatého Prince,
jak se převaluje ve svém pelíšku,
jako plamínek ohně ve tvém kalíšku.

Jak se líně čipeří,
a září svou srstí do dáli,
ledové kostky chrastí, když roztály.

On ve svém pelíšku,
se točí a dětem je skoro do smíchu,
když se milují, prosím, Horo potichu….
Autor L. Šebestián Borský, 15.05.2010
Přečteno 257x
Tipy 6
Poslední tipující: Tomáš Přidal, CULIKATÁ, labuť, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí