; * ; P Ř Á N Í ; * ;

; * ; P Ř Á N Í ; * ;

Anotace: *Vám všem přátelé.* ********************

*****************************
*Hojdá všichni Lidičkové*
*Jezuch ať vás obdaří*
*Ať nácky řádně našťouchnete*
*V klidu potom spočinete*
*Na známé o5 vzpomenete*
*Stromečkově mějte se*
*Kostí z kapra střežte se*
*Občas tropte blbosti*
*I to patří k žití*
*Ňáký dobrý pití*
*Ať nemá nic chybu*
*V ničem žádný háček*
*Vám všem přeje*
*B Á Č E K*
Autor Báček, 23.12.2005
Přečteno 1281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nápodobně chlope !

24.12.2005 11:18:00 | sköld

Chiii...Díky Báčku!!! Na ty kosti dám pozor.

23.12.2005 22:50:00 | Krtica

My tobě téže :-)

23.12.2005 20:05:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí