Nechci...

Nechci...

Anotace: pocity kamarádky v krizi...

Nechci se ptát,
co s Tebou se děje,
něco tuším ale neříkám.

Nechci se ptát,
kdy Tě zas uvidím,
týden je tak dlouhý.

Nechci se ptát,
proč času málo máš,
kolem je ho spousta.

Nechci se ptát,
mám-li v srdci Tvém
taky kousek místa.

Nechci se ptát,
zda sklenička Tobě blíž
než touha moje.

Nechci se ptát,
životem půjdem spolu
nebo každý sám?

Nechci se ptát,
kdo poradí nám,
sami řešení najdem.

Nechci se ptát,
jestli má ještě smysl
na cokoliv se Tě ptát?
Odpověď na otázky moje
od Tebe totiž nedostanu...
Autor Modrý Adept, 08.11.2004
Přečteno 1011x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí