Pan "hodný kluk"

Pan "hodný kluk"

Anotace: Poklona Rebertu A. Gloverovi a jeho knize "No More Mr. Nice Guy !".

Drahý pane "hodný kluku"
na problém narazíš,
neb ženám celému pluku,
takový nescházíš.

Chceš řešit problémy cizí,
chceš hýřit dobrotou.
Neupřímnost je to ryzí,
Bůh ti buď porotou.

Hledáš všude jiných souhlas,
nechceš být ve při,
manipuluješ takhle nahlas,
nehádej se, nepři.

Dáváš proto, chceš-li brát.
Straníš se trapasu ?
Za pravdu se musíš prát !
No tak se per, k ďasu !

Poradím ti jak z toho ven,
jen změň se trochu.
Budeš mít obdiv jak u žen,
tak u mužů, hochu.
Autor Xebeche, 17.05.2010
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Vanilková Ninja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí