* Proč je něco takové, a něco jalové...

* Proč je něco takové, a něco jalové...

Anotace: všechno je jiné, originální, ani ten list v lese není stejný...

Sbírka: Pierot pierotům svým...

Kde chodil,
a kde se mu tuze líbilo,
tam sadil,
město růží včelstvo vábilo.

A v jiné zemi,
kde chlad a neúroda dýchala,
ach špatně je mi!
Tam bolest jej bodcem píchala.

Tam brečel a brečel
a slzy, co jinde život dávaly
tam čmelák nebzučel
tam slzy v led život brávaly.
Autor L. Šebestián Borský, 17.05.2010
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí