Snění

Snění

Anotace: omlouvám se za případné gramatické chyby...;)

Kazdej z nás už ode dne svého narození,
od prvního rozednění prožívá snění,
lehké zapomnění, mírné rozuzlení,
nad věcí, či skutečností, co tu už dávno není

Přesto lepim si jí všude,
přesto chci ji mít u sebe
chci žít v tý době
a to klidně i bez tebe

Je to můj sen, tak to matko pochop
je to můj zen, můj vnitřní pokrok
je to všechno co jsem kdy chtěl jenom mít
je to můj heroin, můj ketamin

Bohužel, ale tahle droga už není nikde dostání,
prý už ani na přání nedostanu tu odpuštění
Hlavně, že jsme připuštění - umučení
vším tím sněním co tu dávno není...
Autor Dawe-Ag, 17.05.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta první sloka se mi moc líbí.

17.05.2010 21:09:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí