mezibáseň

mezibáseň

Anotace: jedna z vlaku

Mezibáseň

Daleko od pravdy ,
v zátiší samotného světa,
živí se nepopsatelnost slovy,
stála v popředí armády učenců věta

Monolog stal se mým životem
Ptáci tiše prolétli nad hlavami
Osudové myšlení nestává se pro mne výrokem
Pokud příchod sněhu stále mi voní


Mysl má mi sílu bere
A skutečnost mého vzteku
Když slza jeho do očí se mi dere
Já stále však zůstávám ve stále stejném vleku

Text zpaměti už dávno neznámý mi je
Proč on stále stojí ode mne daleko
Srdce mé do tmy se ukryje
Tajemství slov zůstává pod bílou pletenou čepicí zakryto
Autor eluard, 17.05.2010
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí