vždy můžeme znova začít

vždy můžeme znova začít

Anotace: archivní - z 2.10.2009

Plný všech ne ...
A jedno ne chybí.

Prosím tě nedělej
sám sobě – nám
z výčitek násilí,
víš, každý děláme chyby

Nevím co dělo se,
vím jen, že vzbudila jsem se s pláčem
"nechci" po mně vědět,
koho mám „radšej“

Jestli chceš, vždy můžeme
znova začít ...
Když jsme se potkali,
byli jsme přátelé,
na jiné úrovni
jsme již dávno
-
věčně
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 18.05.2010
Přečteno 412x
Tipy 35
Poslední tipující: Koza, 4LJFilip, Noc17, bobi bobie, Mario de Janiero, PIPSQUEAK, Taog, enigman, Bíša, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nooo, tak to je jinší kafe..ST

24.05.2010 13:41:00 | Koza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí