* Zpodoba slzí

* Zpodoba slzí

Slzy život….
Slzy smrt…

Jaký smysl život on má,
jestliže účel nemá?

Má smrt účel,
aby chrt vrčel?

Co je víc
a co je míň?

Nesmyslný život
či účelná smrt

Co je podvod co je iluze

Slzy života,
slzy smrti

Co je nahota?

Slzy život…
Slzy smrt…


Jedna polokoule
nemůže být bez druhé
jedna stěna život
a druhá smrt
a někde uprostřed
plave, plave
plavec se
spálenými
zády…
Autor L. Šebestián Borský, 18.05.2010
Přečteno 331x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí