Postmortální

Postmortální

Anotace: ...

Možná jsme nenormální
možná jen postmortální
žijeme přespříliš
nad námi ční už kříž.

Možná jsme pohřbeni
možná jen zmámeni
třeba jsme jenom hračky
nepláčou pro nás plačky.

Nad hrobem kříže čnění
nic strašného to není
když v hrobě zarostlém
spíme svůj věčný sen.

Nepláče pro nás nikdo
kdyby se aspoň někdo
u hrobu zastavil
zůstal tu jen pár chvil.

Tak živí mrtví sami
jen představy nás mámí
nikdo nás nechce znát
na hrobě zaplakat.

Ač mrtví ještě žijem
za živa v hrobě hnijem
žili jsme přespříliš
nad sebou máme kříž.
Autor Skalsky Pavel, 18.05.2010
Přečteno 364x
Tipy 27
Poslední tipující: jvacl, Anejet, Otakar Ševčík, Morsia, carodejka, Sisinka, susana načeva, Zorenka Ježková, kuskus pruhovaná, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně tak

15.06.2010 14:46:00 | Otakar Ševčík

Smutné ale moc hezké.

01.06.2010 15:50:00 | carodejka

Souhlasím s tim..

18.05.2010 20:09:00 | malá slečna

mně jsi dneska v práci připadal docela živej

18.05.2010 16:50:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí