* Odkud knoflík se vzal?

* Odkud knoflík se vzal?

Anotace: všechno má někde svůj prápůvod...

Sbírka: Pierot pierotům svým...

Když já plakal
a slzy odplavaly
či kanuly na podloží,
kde jelen neshodil paroží
dříve jej zastřelili
na trofej, na trofej
na pouhou ozdobu
ve srubu


On sbíral mé slzy,
omlouval se, že jej
to mrzí
Však i tak si je bral
a s nimi si hrál.
tam vinohrad zrál
a stále více hlavatil
sílil a zvětšoval úrodu…

Slzy se proměňovaly
v knoflíky a gombíky.
né gambity- to je útok ve hře šachové,
nejsem Fischer, Karpov, ale jsme mágové….
Autor L. Šebestián Borský, 19.05.2010
Přečteno 290x
Tipy 13
Poslední tipující: hašlerka, modrá..., Psavec, labuť, Mbonita, Tomáš Přidal, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné...ST si zasloužíš oprávněně:-)

19.05.2010 11:51:00 | Tomáš Přidal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí