Protijed

Protijed

Anotace: Psát anotace je prostoduchá zhovadilost!

vždycky si nadělím o jeden prášek
na víc
proti bolesti
jsem k sobě štědrej
a dárky od druhých nežádám
vždyť si je nezasloužím
a sám
jenom od sebe přijímám
trochu analgetik navíc
a ze sklopených očí
ukapává stud – vždyť
já si
přece NIC
ne
zasloužím!!!
?

a krásný záda neznámý dívky
šmíruji přes rozevřený dlaně svý udupaný duše
- musím si ostříhat nehty aby nebyla vidět ta špína -
na chvíli nebít a moci konečně být
jinej
mít ji a nemuset se stydět za sebe
za dlažbu strachu vetlučenou do pat
světa
světem

dva paraleny a cár cizího úsměvu
mlsně rozmazávám kolem rámu tvýho těla

nic to není
asi jsem jen otrávenej
vlastním přesvědčením

ale ani ty nejsi protijed
Autor Stretcher, 19.05.2010
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle má grády, podle mě skvělá báseň!

19.05.2010 20:44:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí