Volání CML

Volání CML

Anotace: CML, PMS,... atd. :-D

mám černo v duši

snad problémy tuší

a za vším vidí jen velbloudy muší

ta tíha každodennosti mne ruší

i blízcí jsou hluší



už nechci dál spát

a nechci už lhát, na pravdu si hrát

mám chuť z plna hrdla řvát a pak se nekonečně smát

chci tvé city znát, za život se prát, přátele zvát, kus radosti dát



tak kdy už se to změní? tohle pro mne není

jak blesky a hřmění, strach a chvění

osudy promění snad až další pokolení

jsme zatracení, nebo vyvolení?
Autor Reason, 20.05.2010
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., CULIKATÁ, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí