Se štítem, ... a nebo na štítě .... ??

Se štítem, ... a nebo na štítě .... ??

Anotace: ***- ... to jsme to dopadli ...

*

V hospodě u piva
pěkně se to zpívá ...
o sexu o tělech
a chmele věrtelech ...

Na těla vějičku
pak chytíš paničku
po čertech není to
o čem píseň zpívá

Bývalý bohatýr
tiše si stýská
závislý na tanci
jak ona píská


K tomuhle souznění
pak ještě placení ...

Konečný účet
.... .. za vypitý piva ...

*

MOTTO:

Ó xein', angellein Lakedaimoniois hoti téde
keimetha tois keinón rhémasi peithomenoi.

Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám.
----------------------------------------

Comment někde někomu 4.4.2010 10:00

*

.
Autor HarryHH, 20.05.2010
Přečteno 308x
Tipy 16
Poslední tipující: Divoženka1, Mácha, labuť, Psavec, hašlerka, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, harmony, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmm něco je špatně ,že by blbá hospoda :-)

23.05.2010 10:54:00 | Divoženka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí