Mužsko-ženský chaos

Mužsko-ženský chaos

Anotace: ...

Sbírka: Chaosy

Sedím tak na židli ve svém malém světě,
ve svém pokoji se čtyřmi stěnami
a přemýšlím, jak shrnu v jedné větě
problém mužů s námi ženami.
Vlastně ani nevím, jestli nějaký existuje.
Vědci z různých států však tvrdí, že tu je.
A tvrdily to i velké kapacity,
které nabyly tak velké popularity.
Když řekly, že muži jsou z Marsu a ženy z Venuše,
o nevhodném prostředí těchto planet zřejmě netuše.
(Prostředí pro život myslím – samozřejmě.
Ale to vám dávno došlo zřejmě.)
A jiní tvrdili zase jiné věci,
nechci tu opakovat známé kecy,
kterými nás krmí všude.
Vždyť to brzo nuda bude.
Zkusme vynechat všechny ty rozdíly,
které se prý na odlišnosti podílí.
Zkusme vynechat to, že jsme z jiných světů
na chvíli vypnout světla článků z internetů,
kam vědci sáhodlouze psali
o tom, co zas vyzkoumali.
Jak máme jiné mozky a jak se nemáme mít rádi,
jak vlastně nikdy nemůžeme být jen kamarádi.
Protože to prý nejde.
Co mi na tom sejde.
Jen jsem chtěla říct, milí čtenáři, lidé milí,
že i takový vědec se občas krutě zmýlí.
Třeba zrovna ve vztazích mužů a žen,
vztahy nejsou řádky popsané jen.
Je to mnohem víc
a vlastně neznám nic,
co by jim tvar dalo.
Trochu mě to vzalo.
Tak já už budu končit,
chci se s vámi loučit.
Jen přidám pár závěrečných vět,
jen tak, aby rozsvítil se svět:
Nevěřte všem chaosům, co na internetu čtete
a ať jste žena nebo muž, pořádně se vyblbněte.
Autor Prinzeschen, 20.05.2010
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí