* Absurdně? Podle jaké strany?

* Absurdně? Podle jaké strany?

Anotace: z každého pohledu se věc může zdát jiná...

Sbírka: Pierot pierotům svým...

K čemu tolik knoflíků
proč má Eskymák tolik Alíků????

Všechno je zbytečné
i to pole tam ječné,

Všechno pomíjí
i klubko zmijí

Všechno je absurdní
např. rozsudek do Soudní

Moci Moci Moci Páně
k čemu tlouci prosti straně

Práva- když s levou za třicet si hrála

Jestli je všechno absurdní
(všechno je absurdní!)
tak ten knoflík
na ples svátečný
je zbytečný
možná? i zmatečný…
Autor L. Šebestián Borský, 21.05.2010
Přečteno 259x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí