„ . . . jsem “

„ . . . jsem “

Anotace: Hříčka se slovem "jsem". (I když...)

Podivnou cestu,
___našel jsem,
stranou, všech směrů zůstala.

V nešťastném gestu,
___zůstal jsem,
v nitru dne, věru, noc stála.

Ač v lících bílí,
___splynul jsem,
v černi, má víra roztála.

Tam temné síly,
___hledal jsem,
světlem, snad síra zaplála.



Ze zvyku, jít dál,
___zkoušel jsem,
mysl, však bloky získala.

Tak kajícný grál,
___rád uzřel jsem,
má hrdost, šoky přestála.

V místě tápání,
___viděl jsem,
odbočka nová, vznikala.

Navzdory chápání,
___mohl jsem,
hledat, dvě slova nestálá.

- Miluji tě …
..… tys spala …..
Autor Zbunik, 22.05.2010
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Blana, hauskaa, synanceia
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím, Buď a piš !

23.05.2010 11:16:00 | Blana

Včera jsem od tebe něco čet a řikal jsem si, že to je takové jalové, toto je ale naopak super. Tedy ST

22.05.2010 20:34:00 | hauskaa

Je to skvělé. A víc než jen slovní hříčka

22.05.2010 19:35:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí