Merry Christmas

Merry Christmas

Anotace: Pro všechny, kterým nevadí, že zabírám místo v jejich srdci.

Vůně jehličí šíří se vzduchem
a sněhové vločky padají k zemi.
Tam na obloze je celý můj život,
tak otevři oči a vzhlédni k nebi.

Chtěla bych Ti něco ukázat ...

Vidíš?
To zářící seskupení několika hvězd?
To jste vy, mí přátelé.
Všichni tak důležití a přitom úplně jiní.
Stejně jako vaše povahy.

I když osud ke mně teď není zrovna laskavý,
dokážu se radovat a má duše se směje.
A to jen díky vám, mí přátelé vnímaví,
vím, že můj život pořád někam spěje.

Teď vás budu potřebovat nejvíce,
vím, že při mě budete stát.
jen prosím žádný soucit a lítost,
mě stačí pouhé Mám Tě Rád.

Nevím, jak bych bez vás žila, mé hvězdy zářící,
bez vašich úsměvů a krásných vět.
Snad jako mravenec na pusté silnici
sám, opuštěn a kolem něj prázdný svět.

Miluju život a miluju Boha,
za to, že dal mi vás.
Ve vašich duších není bolest ani zloba
a vaše srdce nepokrývá mráz.

Zacinká zvoneček,
svíčky se rozhoří.
Jak krásný je stromeček,
když venku se sešeří. (když měsíc ze tmy se vynoří)

Je tady ...
Už se blíží ...
Štědrý večer!

Přeju vám krásné Vánoce,
ať nejlepší jsou právě tyto.
Prožijte je s úsměvem,
ať není vám to později líto.

Přeju vám lásku, zdraví, moře štěstíčka
a také přátelství pevná.
Buďtě pořád usměvavá sluníčka,
pro mě jste všichni číslo jedna.

Šťastné a Veselé
buďte pořád tak skvělí přátelé

To vše a ještě víc vám přeje
ta, které se srdce při pomyšlení na vás rozehřeje
Autor Mona, 24.12.2005
Přečteno 741x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Moni to je nádhera! Já to našla až teď a koukám, jak se ti povedla skloubit ta krásná slova do veršů! Mít přátele, je to nejlepší vybavení pro život.

26.12.2005 16:54:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí